Torre Llauder la vil·la romana d'Iluro està d'aniversari, ja té 50 anys

Torre Llauder, pretén que gaudeixis del que va ser, és i pretén ser el clos més important d'Iluro.
En aquest viatge podràs navegar de forma ordenada o no, per la història del clos i podràs entrar en les seves estances si així ho desitges, tan sols has de moure el ratolí per on vulguis...i recorda que "Torre Llauder" està esperant a que la visitis personalment. Que gaudeixis...Ave amicus..

!!!!!!!!!! 50 Aniversari !!!!!!!!!!

Estem de celebració: són les bodes d'or del clos i Mataró. Torre Llauder ja té 50 anys des del seu descobriment, ja que ara fa 50 anys es van descobrir, després de moure tones de terra, aquestes magníques restes romanes, segurament les millors de Catalunya, una de les millors de l'estat i també d'Europa.
Amb l'aniversari es reobre de nou el clos després d'uns mesos de noves excavacions i millores. Amb múltiples actes de tots tipus, el clos intenta donar-se a conèixer a tothom.
Des de l'Ajuntament de Mataró, s'han preparat actes amb la participació dels Armats, música, dansa, gastronomia i més activitats.
Aquí tens el programa de les activitats que es realitzaran en aquest aniversari, esperem que gaudeixis de totes elles.
Si vols saber una mica més aquí tens aquests enllaços, de les dues revistes que sempre s'han preocupat de donar a conèixer Torre Llauder: